Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Kozan Usulü Ciğer Kebabı (Adana)

Malzemeler
150 gr karaciğer (keçi karaciğeri) 
50 gr kuyruk yağı 
Orta boy domates 
Orta boy soğan 
Bir tutam maydanoz 
Bir tutam nane 
Sumak 
Tuz 
Kimyon 
Pul biber 
Yeşil biber 

Hazırlanışı
Ciğerler küçük küpler şeklinde doğranır. Aynı şekilde yağlar da doğranır. Sonra ince şişlere bir ciğer bir yağ şeklinde dizilir. Bir şişe üç ciğer 2 adet kuyruk yağı dizilir. Mangal kömürü yakılır, sonra şişler dinlenmiş köz üzerinde pişirilir. Salatayla beraber sıcak sıcak servis yapılır.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder