Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı (Gaziantep)

MALZEMELER: 
Yarım kg kebaplık et 
100 gram kuyruk 
3-4 diş sarımsak 
Yeterince kırmızıbiber 
2 çorba kaşığı harmanlanmış biber ve domates salçası 
Tuz 
Karabiber 

HAZIRLANIŞI: 
Et ve kuyruğu yarım ceviz büyüklüğünde doğrayın. Eti, sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, kırmızı toz biber, karabiber ve tuzun bulunduğu bir kapta ovarak terbiye edin. Bir gece bekletin. Terbiyelenmiş etleri şişlere saplarken 3-4 parça ete karşılık bir parça kuyruk yağı koyun. Kömür ateşinde pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder