Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Taş Kadayıf

Malzemeler
•  8 adet taş kadayıf
•  2 su bardağı şeker
•  2 su bardağı su
•  2 çorba kaşığı hindistan cevizi
•  1 su bardağı çırpılmış krem şanti
•  1 adet kivi
Kadayıfların kenarını çıkarın.Yumurtaya bulayıp kızartın.
2   Ayrı bir tencerede şeker ve suyu kaynatın. Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın. Kısık ateşte kadayıflar şerbetini çekene kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
3   Hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alın. Ortasına krem şanti veya kaymak koyup, süsleyip servis yapın. Arzu edilirse üzerine meyve konabilir.
Taş Kadayıfı, Taş Kadayıfı resmi fotosu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder